Contact

Dacă doriți să efectuați o comandă de fanioane, accesorii sau alte produse oferite de noi (eșarfe, steaguri și ecusoane brodate), vă rugăm să utilizați formularul de mai jos. Specificați în mesaj numărul de bucăți, formele și dimensiunile dorite și orice alte informații relevante pentru comanda dvs. Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie.

Pentru orice informații suplimentare privind articolele pe care le producem – fanioane sau alte produse – vă rugăm să ne scrieți un email la adresa de mai jos, să ne sunați la unul din numerele noastre de telefon sau să ne vizitați direct la sediul firmei.

Website-ul www.fanioane.ro încearcă, pe cât posibil, să fie mai mult decât o simplă broșură de prezentare. De aceea am dezvoltat în cadrul fiecărei secțiuni specifice de fanioane un sistem interactiv, care oferă posibililor clienți informații cât mai complete și mai exacte despre fanioanele noastre, calitatea și disponibilitatea lor și prețurile aferente.

Prin intermediul site-ului nostru, dorim să răspundem posibilelor dvs. întrebări concis și la obiect, pentru ca dvs. să aveți o imagine cât mai clară a produselor noastre. Desigur, întrucât această formă online nu este exhaustivă, dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Dacă doriți să ne contactați, fie în legătură cu tipurile și modelele de fanioane pe care le producem, fie pentru a face o comandă, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa de mai jos, să ne sunați la unul din numerele noastre de telefon sau să ne vizitați direct la sediul firmei.