Fanioane imprimate

Pentru realizarea fanioanelor și stegulețelor imprimate se folosesc diverse tehnici de imprimare în funcție de materialul-suport, de imaginile ce trebuie reproduse, de cantitățile comandate sau de preferințele beneficiarilor.

Modalitatea care s-a impus în ultimul timp și pentru care am optat este imprimarea digitală prin care se pot obține imagini complexe, în policromie, la calitate fotografică, cu o mare acuratețe a detaliilor. Această tehnică are avantajul flexibilității, putând fi realizate atât cantități mici, de câteva bucăți, cât și cantități medii și mari. În cazul fotografiilor, pentru a se putea obține o imprimare de calitate, imaginile primite de la beneficiari trebuie să aibă o rezoluție cât mai bună (între 200 și 300 dpi). Dacă doriți mai multe informații privind detaliile tehnice și modalitățile de preluare și prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați.

Imaginile grafice este preferabil să fie trimise în format vectorizat. Această operație poate fi realizată și de către specialiștii noștri, contra cost. Departamentul de creație-design poate oferi soluții și variante pentru grafica ce urmează a fi reprodusă pe fanioane sau stegulețe, de asemenea contra cost.

Finisajele joacă un rol important în aspectul final al produselor de acest gen. șnururile, ciucurii, franjurii, cusăturile decorative de diferite culori, lănțișoarele, dar și tijele de lemn sau metalice cu diverse forme de terminații, conferă eleganță și rafinament pe măsura gradului de protocol sau destinației fanioanelor.

Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro