Fanioane cu forme speciale

Datorită apariției unor tehnici noi de decupare, se impun în ultimul timp fanioanele cu forme speciale, neconvenționale.

Conturul specific al unei sticle de bere aparținând unei anumite mărci, decupat pe o latura a fanionului, o aripă de avion cu însemnele unei companii aeriene sau prova unui vapor care iese din desen sunt imagini sugestive, cu o mai mare forță de impact.

Dimensiunile fanioanelor cu forme speciale variază în funcție de cerințele specifice ale clientului. Practic, fanioanele cu forme speciale se pot realiza la orice dimensiuni non-standard, în conformitate cu specificațiile designului.

Echipamentele noastre de ultimă oră permit realizarea aproape oricărei decupări după forme speciale.

În funcție de mărimea și dimensiunile fanionului, finisajele disponibile includ ca și la celelalte tipuri de fanioane: șnururi, franjuri, galoane, canafi, vatelină şi tijă vizibilă.

Întrucât fanioanele cu forme speciale sunt fanioane ce nu se încadrează într-un standard, prețul pentru acestea variază în funcție de model, design, formă și dimensiuni. Vă putem oferi o ofertă de preț specifică pentru fanioanele cu forme speciale doar cunoscând detaliile de realizare menționate mai sus. Pentru orice întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro